Aanmelden kunstacademie NAU

Zaterdag 15 juni 2024 kan men kennis maken met de Nieuwe Akademie Utrecht. Tussen 9.30 uur en 15.00 uur kun je een tijd reserveren voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt naar je motivatie gevraagd en wordt je werk bekeken. Probeer zoveel mogelijk werk mee te nemen, niet alleen ingelijst werk, maar ook schetsen e.d. zodat we een goed inzicht krijgen in je werk en werkproces. Graag ‘live’ werk, dus niet alleen werk op foto’s/laptop/Ipad. Bij een positief advies krijg je een gesprek met de coordinator die je informeert over de praktische kant van de opleiding. Het kan zijn dat je moet wachten, deze tijd kun je benutten om het werk van onze studenten te bekijken en kun je een van onze studenten aanspreken. Zij kunnen vanuit hun perspectief iets over de opleiding vertellen.
Aan het eind van de dag hebben wij een overzicht over hoeveel studenten een positief advies hebben gekregen. Mochten dat meer studenten zijn dan het beschikbare aantal plaatsen dan maken wij een selectie en hanteren wij een wachtlijst. Bericht of je wel of niet wordt toegelaten krijg je direct na het weekeinde.

!!!!!!Helaas hebben wij GEEN mogelijkheid voor open dagen, een keer te komen kijken op een lesdag, noch om een afspraak te maken op lesdagen.

Intake gesprek studiejaar 2024 – 2025

De intake gesprekken voor studiejaar 2024 – 2025 vinden plaats op zaterdag 15 juni 2024 tussen 9.30 en 15.00 uur
Mocht u interesse hebben voor studiejaar 2024 – 2025 mail ons om u aan te melden, zodat wij u eind mei verdere informatie kunnen sturen over de intake.

Meer informatie

Stuur een mail naar info@nieuweakademie.nl (let op! akademie met een K geschreven). Je kunt bellen op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Telefoon: 06 34041451

Scroll naar boven