Klachtenprocedure Nieuwe Akademie Utrecht

Hoewel de Nieuwe Akademie Utrecht(voortaan de NAU te noemen) goede kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, kan er altijd een klacht ontstaan. Onderstaande procedure geeft in grote lijnen aan hoe er gehandeld wordt door de NAU indien er een klacht is over de kwaliteit van het werk en/of het omgaan met afspraken, enz.

Om een klacht voor te zijn, vindt er tijdens elke lesdag een korte bespreking plaats met de verantwoordelijken van de school om de dag te evalueren.

REGLEMENT

1.
Indien er een klacht wordt ingediend, nemen wij binnen een week mondeling of schriftelijk contact op met diegene die de klacht heeft ingediend. De klacht kan schriftelijk ingediend worden bij:
de Nieuwe Akademie Utrecht, Transvaalstraat 63F, 1092 HD Amsterdam of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2.
Er wordt gestreefd om de klacht binnen een maand na indiening af te handelen, doch uiterlijk drie maanden na indiening van de klacht.

3.
De medewerker van de NAU tegen wie een klacht wordt ingediend, zal contact opnemen met zijn collega's om advies voor afhandeling van de klacht. Deze consultatie wordt eerst gemeld bij de indiener van de klacht.

4.
De NAU neemt contact op met de indiener met het verzoek om een afspraak te maken om de klacht nader te bespreken cq. te behandelen.

5.
Mocht de klager het niet eens zijn met de afhandeling van de klacht dan kan hij/zij in beroep gaan bij een onafhankelijke derde partij in de persoon van mr. J.M.H.W. Bindels, advocaat. Het oordeel van de onafhankelijke partij is bindend voor de NAU. Contactgegevens van de hr Bindels kunnen opgevraagd worden bij de NAU.

6.
Bij de afhandeling van de klacht zal altijd de inhoudelijke offerte en de punten zoals verwoord in de algemene voorwaarden onderdeel zijn van de behandeling.

7.
De klacht en de wijze van afhandeling wordt geregistreerd en voor de duur van drie jaar bewaard worden.

8.
Een klacht zal altijd vertrouwelijk behandeld worden.

B9282BAB-B93D-4194-86E2-60D267868C14_1_105_c.jpg
webCarla-Hoekenga-2019-zonder-titel-gemengde-technieken-op-papier-150-x-250-cm.jpg
web_maybe-she-thought-the-garbage-and-rocks-in-your-head-were-interesting_200-x-300_houtskool-op-papier_2018.jpg