Werkwijze

Vijf individuele atelierbezoeken

Elke deelnemer krijgt een individuele begeleider die in overleg gekozen wordt uit de drie docenten van de NAU die beschikbaar zijn voor de NaNAU. Deze begeleider bezoekt tijdens de gehele periode de deelnemer minimaal drie keer op zijn atelier.

Tijdens het eerste atelierbezoek wordt in overleg met de vaste begeleider bekeken hoe het NaNau traject precies ingericht wordt. De NaNau heeft twee belangrijke aandachtspunten: enerzijds gaat het om stevige inhoudelijke feedback, anderzijds om cultureel ondernemerschap: Hoe presenteer je jezelf en je werk? Hoe benader je een tentoonstellingsruimte? Wil je zelf een (groeps)tentoonstelling organiseren, hoe pak je dat dan aan en wie nodig je dan uit? Hoe documenteer je je werk? Hoe toon je je werk op het internet? etc.

Naast de atelierbezoeken door de vaste begeleider bestaat er de mogelijkheid, in overleg een gastdocent te zoeken, die een of meerdere atelierbezoeken aflegt.Het aantal atelierbezoeken is minimaal 5, extra bezoeken zijn altijd mogelijk.
Het afsluitende atelierbezoek wordt gedaan door de vaste begeleider.

 

webHarm-Bruggenwert_unbalanced-by-the-surface_165x45x140cm_diverse-materialen.jpg
DSC03232.jpg
nr-4.jpg